News

Virmedex, nueva 'spin-off' del CREB de la UPC que crea entrenamientos virtuales basados en juegos

by Centre de Recerca en Enginyeria Biomèdica CREB-UPC

This publication is available in Catalan.

Dilluns 28 de novembre el CREB UPC va rebre a dos diputats de Junts per Catalunya (Ramon Tremosa-i-Balcells i Judith Toronjo Nofuentes), al director de l’Associació TECNIO (Manuel Palacín), al director del CIT UPC (Antonio Álvarez) i al director del grup de recerca CD6 (Santiago Royo).

L’acte va iniciar amb una benvinguda institucional per part del Vicerector de la UPC (Climent Molins), seguida d’una presentació de l’associació TECNIO i una presentació dels grups TECNIO de la UPC on es presentava el centre i un projecte singular d’èxit de cadascun dels centres. Finalment, es va visitar a tres Spin-off del CREB (Able Human Motion, Vincer.AI i Virmedex Virtual Experiences) i el laboratori d’electrònica del grup CITCEA i el de robots i drons del grup IRI.

Segueix llegint al CREB.

More news

Virmedex al 4YFN

Las Universidades en el Mobile World Congress​

Una spin-off creada junto con la UB que desarrolla juegos serios para la formación especializada en el ámbito médico. Un ejemplo es la plataforma para el entrenamiento en bypass cardiopulmonar (CPB) para comprender cómo hacer funcionar la bomba de circulación extracorpórea como si se estuviera dentro del quirófano.

Read the article →