News

Virmedex, nueva 'spin-off' del CREB de la UPC que crea entrenamientos virtuales basados en juegos

by Centre de Recerca en Enginyeria Biomèdica CREB-UPC

This publication is available in Catalan.

Dilluns 28 de novembre el CREB UPC va rebre a dos diputats de Junts per Catalunya (Ramon Tremosa-i-Balcells i Judith Toronjo Nofuentes), al director de l’Associació TECNIO (Manuel Palacín), al director del CIT UPC (Antonio Álvarez) i al director del grup de recerca CD6 (Santiago Royo).

L’acte va iniciar amb una benvinguda institucional per part del Vicerector de la UPC (Climent Molins), seguida d’una presentació de l’associació TECNIO i una presentació dels grups TECNIO de la UPC on es presentava el centre i un projecte singular d’èxit de cadascun dels centres. Finalment, es va visitar a tres Spin-off del CREB (Able Human Motion, Vincer.AI i Virmedex Virtual Experiences) i el laboratori d’electrònica del grup CITCEA i el de robots i drons del grup IRI.

Segueix llegint al CREB.

More news

Virmedex awarded with the 2023 NEOTEC grant

Ephion Health & Virmedex awarded with the 2023 NEOTEC grant​

The Ministry of Science, Innovation and Universities has published the resolution of the 2023 NEOTEC program, by which 131 projects have been approved with a total budget of 53 million euros, of which the Center for Technological Development and Innovation (CDTI) contributes 40 million, with the support of European Next Generation funds. Among the project awarded, we are delighted to see Ephion Health and Virmedex appearing as recipients of the 2023 NEOTEC grants.

Read the article →