News
sant joan de deu dia dona i nena en ciència

This publication is available in Spanish and Catalan.

“Si una cosa tenim les dones és la nostra sororitat i el nostre suport mutu. Entre nosaltres hem de deixar de competir, col·laborar més, crear ambient molt més flexible i que ens permetin desenvolupar-nos en tots els camps. ” Ha comentat Dani Tost.

Aquest dimecres s’ha celebrat l’acte institucional per commemorar el Dia Internacional de la Dona i la Nena en la Ciència amb la realització de la taula rodona “Les dones STEAM a l’IRSJD“, amb la col·laboració de les xarxes d’innovació i4KIDS, TECSAM i XartecSalut. Un dels actes celebrats a sigut una taula rodona “Les dones STEAM a l’IRSJD” amb la participació de les investigadores Luciana Díaz (responsable del desenvolupament de l’app parentalApp), Meritxell Teixidó (CEO i CSO de Gate2Brain, spin-off de l’IRSJD i l’IRB Barcelona) i Dani Tost (CEO de la spin-off Virmedex i emprenedora en l’àmbit de la salut digital); moderades per Marta Fortuny, responsable de comunicació de l’IRSJD.

Les ponents han parlat sobre la seva experiència com emprenedores i investigadores, però també com a dones, dins del món científic i innovador; posant sobretot el focus en quines han estat les barreres que han hagut de superar i com el gènere ha influenciat el desenvolupament de la seva carrera… segueix llegint. 

More news

Virmedex al 4YFN

Las Universidades en el Mobile World Congress​

Una spin-off creada junto con la UB que desarrolla juegos serios para la formación especializada en el ámbito médico. Un ejemplo es la plataforma para el entrenamiento en bypass cardiopulmonar (CPB) para comprender cómo hacer funcionar la bomba de circulación extracorpórea como si se estuviera dentro del quirófano.

Read the article →