News
sant joan de deu dia dona i nena en ciència

This publication is available in Spanish and Catalan.

“Si una cosa tenim les dones és la nostra sororitat i el nostre suport mutu. Entre nosaltres hem de deixar de competir, col·laborar més, crear ambient molt més flexible i que ens permetin desenvolupar-nos en tots els camps. ” Ha comentat Dani Tost.

Aquest dimecres s’ha celebrat l’acte institucional per commemorar el Dia Internacional de la Dona i la Nena en la Ciència amb la realització de la taula rodona “Les dones STEAM a l’IRSJD“, amb la col·laboració de les xarxes d’innovació i4KIDS, TECSAM i XartecSalut. Un dels actes celebrats a sigut una taula rodona “Les dones STEAM a l’IRSJD” amb la participació de les investigadores Luciana Díaz (responsable del desenvolupament de l’app parentalApp), Meritxell Teixidó (CEO i CSO de Gate2Brain, spin-off de l’IRSJD i l’IRB Barcelona) i Dani Tost (CEO de la spin-off Virmedex i emprenedora en l’àmbit de la salut digital); moderades per Marta Fortuny, responsable de comunicació de l’IRSJD.

Les ponents han parlat sobre la seva experiència com emprenedores i investigadores, però també com a dones, dins del món científic i innovador; posant sobretot el focus en quines han estat les barreres que han hagut de superar i com el gènere ha influenciat el desenvolupament de la seva carrera… segueix llegint. 

More news